Kaart van Europa met de positie van Slowakije

Ligging van vakantiewoning Mladost

De grote vakantiewoning “Mladost” ligt in Slowakije, op slechts 1200 km van Antwerpen. U geraakt er vlot met de auto of  het vliegtuig. Wie voor het vliegtuig kiest, kan gebruik maken van onze afhaaldienst aan de luchthaven. (vraag prijs aan voor deze dienst)

Dit grote vakantiehuis is ideaal gelegen aan de rand van het stadje Brezova pod Bradlom, midden de heuvels van de Karpaten, en is omringd met beschermd bosgebied. Bovendien zijn de gebouwen in Zwitserse chaletstijl zodat het geheel in perfecte harmonie is met haar omgeving. De Karpaten is een unieke biotoop met allerlei in het wild levende dieren en met prachtige flora. In deze streek vindt men unieke planten- en bloemensoorten. Ondanks het beschermd natuurgebied zijn de bossen vrij toegankelijk.
 “Mladost” betekent in het Slovaaks ‘jong leven’ en die naam is niet toevallig gekozen. Een verblijf in deze groene vakantiewoning moet immers zorgen voor een nieuwe vitaliteit bij alle gasten.

Slowakije is gelegen in Centraal Europa, ten zuiden van Polen. Grenst nog aan Hongarije, Oostenrijk en Tjechië. Brezova pod Bradlom ligt in de provincie Trencin in het westen van Slowakije.

kaart van Slovakije

Het domein “Mladost” vanuit de lucht

luchtfoto van de grote vakantiewoning in Slowakije