neem contact met ons op

Informatie – Reservering – Contact – Reviews
.

 

Suggesties – Beschikbaarheid – Prijsopgave
.

 

Mail naar :  luk@slovakije.info

 

 

 

Hier de reviews geschreven door personen

die als toerist Mladost hebben bezocht.

 

Johan Achten 

5 maanden geleden

In september brachten wij onze vakantie door in Mladost. Een grote gezellige verblijfplaats met héél mooie tuin en zwembaden, gelegen in een supermooi wandel en natuurgebied. En als je het dan ook nog treft met het weer… gewoon zalig.
Wij, een groep van 42 vakantiegangers, hebben er echt genoten. Het was één van onze mooiste vakanties. Ook onze gastheer Luk heeft hier zeker toe bijgedragen. Hij ging als tolk mee winkelen, als gids mee wandelen en regelde met de plaatselijke toeristische dienst nog even een uitstap met het treintje. Perfect.

 

elias perkmann 

6 maanden geleden

(Vertaald door Google) Het verblijf was geweldig, we zijn er met bijna 50 mensen geweest. In mijn 8 jaar dat ik met groepen werkte en dit soort plaatsen huurde, was Luke een van de vriendelijkste en aardigste gastheren die ik tot nu toe heb gezien. Hij is er altijd om te helpen, informatie te geven over de omgeving of om met hem te wandelen. De plek zelf is erg schoon en biedt veel mogelijkheden zoals beachvolleybal, tennis, zwembaden, sauna enzovoort. Ik kan het alleen maar aanraden!!!

(Origineel)
The stay was amazing, we have been there with almost 50 people. In my 8 years working with groups and renting places like this, Luke was one of the friendliest and kind hosts I’ve seen so far. He is always there to help, give information about the surroundings or to go on a hike with him. The place itself is very clean and offers many opportunities like beach volleyball, tennis, pools, sauna and so on. I can only recommend it!!!

 

Hagai Alster

8 maanden geleden

(Vertaald door Google) Hallo, het huis is zeer geschikt voor een familievakantie van ongeveer 20 of meer personen. De plaats beschikt over een volledig uitgeruste keuken, 3 kleine zwembaden, een basketbal- en volleybaltennisbaan. Eenvoudig maar zeer schoon. De eigenaar van het huis is aanwezig en beschikbaar voor elk verzoek om hulp of om gewoon een boswandeling te maken. Sterk aanbevelen voor een uitgebreide familievakantie!

(Origineel)
היי, הבית מאוד מתאים לחופשה משפחתית של כ 20 ויותר אנשים. המקום כולל מטבח מאובזר, 3 בריכות שחיה קטנות, מגרש טניס כדורסל וכדורעף. בסיסי אבל מאוד נקי. בעל הבית נוכח במקום ופנוי לכל בקשה עזרה או סתם להוציא אותך לטיול ביער. מאוד ממליץ לחופשה משפחתית מורחבת!

 

alena bzduskova

3 jaar geleden

(Vertaald door Google) Wil je de zomer doorbrengen in prachtige natuur omringd door verschillende tinten groen, zeldzame bloemen en dieren die deel uitmaken van deze regio? U bent van harte welkom bij object Mladosť, waar u naast accommodatie ook diverse sporten kunt beoefenen. disciplines😉

(Origineel)
Chcete stráviť leto v prekrásnej prírode obklopení s rôznymi odtieňmi zelenej farby, vzácnymi kvetmi a zvieratmi, ktoré sú súčasťou v tomto regióne? Ste vítaní v objekte Mladosť, kde je okrem ubytovania možnosť sa realizovať s rôznymi šport. disciplínami😉

 

Eduard Strapatý

 3 jaar geleden

(Vertaald door Google) Mladost is een leuke verborgen plek aan het einde van Brezová pod Bradlom, ideaal voor een gezinsverblijf gecombineerd met wandelen of mountainbiken in de Kleine Karpaten. In de nabije omgeving zijn veel kortere routes voor wandelaars en langere voor fietsers. Naast wandelen in de omgeving is het mogelijk om gebruik te maken van de sauna, populaire kinderbaden, of te tennissen, beachvolleyballen, voetballen en squashen op de speelplaatsen.

(Origineel)
Mladosť je pekné miesto ukryté na konci Brezovej pod Bradlom, ideálne pre rodinný pobyt spojený s turistikou alebo horskou cyklistikou v Malých Karpatoch. V okolí je veľa kratších trás pre peších turistov, a dlhších pre cyklistov. Okrem turistiky v okolí, je možné v rámci pobytu využiť saunu , pre deti obľúbené bazény, alebo si zahrať na ihriskách tenis, plážový volleyball, futbal a squash.

 

Kris Achten

3 jaar geleden

(Vertaald door Google) Deze zomer brachten we een bijna perfecte week door in Mladost. De eigenaar deed er alles aan om onze groep van bijna 40 mensen meer dan welkom te maken – individueel en collectief. De setting is vrij verbluffend en een uitstekende uitvalsbasis voor jong en oud om de bossen letterlijk om je heen te ontdekken. Verwacht niet te veel culturele hoogstandjes of bezienswaardigheden in de omgeving, maar als je erover denkt om met een groep (vrienden, familie, collega’s) naar Slowakije te gaan voor natuur, rust of sportieve activiteiten in het bos, zoek dan niet verder.

(Origineel)
This summer, we spent a near-perfect week at Mladost. The owner went to great lengths to make our group of nearly 40 people more than welcome – individually and collectively. The setting is quite amazing, and an excellent base for young and older alike to discover the woods that literally surround you. Don’t expect too many cultural delights or sights in the area, but if you’re thinking of taking a group (of friends, family, colleagues) to Slovakia for nature, quiet or sports activities in the woods, look no further.

 

Lisette Van der Linden

 3 jaar geleden

Prachtige omgeving en hartelijk onthaal.
Ideaal voor familievakanties, clubs, grotere groepen.

 

Thierry Van Steirteghem

3 jaar geleden

Mladost – Slowakije
Door een fortuinlijke samenloop van omstandigheden, waren we 2 jaar geleden (zomer 2017) te gast in deze accommodatie. En het moet gezegd: in de 5 reizen die ik tweejaarlijks met deze groep heb meegemaakt, was het een van de toplocaties. Te midden van de prachtige natuur, ingekapseld aan de rand van een immens groot bergachtig woud (Kleine Karpaten) met zon in overvloed… dat op zich zijn al overtuigende geloofsbrieven. Maar als je dan nog eens de grootte en veelzijdigheid van de accommodatie erbij neemt – bekijk maar eens de foto’s op de website – besef je pas goed dat alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie volop aanwezig zijn. Ver weg van alles en ideaal om tot rust te komen, zelfs als groep. Een aanrader.
Met dank aan onze gastheer Luk voor de begeleiding en organisatie van onze concerten in de omgeving, iets wat met onze gebrekkige kennis van het Slowaaks veel meer tijd en energie had gekost.
Jeugd van ‘Harmonie De Kunstvrienden’, Sint-Niklaas

 

Familie Nuyts-Geudens

Top locatie om samen met enkele families vakantie te houden!

 

Dries Van Hofstraeten

 3 jaar geleden

We waren een weekje in Mladost met een groep van 45 personen (koppels met kinderen tussen 3 en 13 jaar). De twee woningen op het domein zijn ruim en hebben alle voorzieningen, de tuin heeft heel veel speel-, sport en zwemfaciliteiten. Jong en oud komen hier goed aan hun trekken! De omgeving heeft vooral mooie natuur: prima regio om te wandelen en te mountainbiken. Eigenaar Luk is steeds daar voor alle vragen mbt het huis, de tuin of de omgeving. Met zo’n groep als de onze is er moeilijk een betere accomodatie dan Mladost te vinden. Aanrader!

M Simons

5 jaar geleden

Vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2019 zijn wij als ouders met onze kinderen en kleinkinderen in Mladost in Slowakije geweest. Totaal met 32 personen. Niet voor het eerst, maar voor de vierde maal. Dat zegt denk ik al heel veel zonder woorden. Een plaats midden tussen de bergen, een plaats waar we ons ’thuis’ voelen. Een afgeschermd terrein met alles erop en eraan wat je nodig heb om met elkaar veertien dagen vakantie te houden; zwembaden, tennisvelden, volleybalveld, kegelbaan, rustige plekjes tegen de helling van de bergen. Zelfs in de avonden is er alles aanwezig om sfeer aan te brengen die rust geeft. Kampvuur, sfeerverlichting, een verlichte waterval en een verlichte fontein. Het terrein is afgeschermd met de nodige hekken maar binnen de afrastering van het terrein is ‘altijd’ aanwezig onze gastheer Luuk. De man die er is, als het nodig is. Hij zorgt dat deze vakantie zoveel als mogelijk, zorgeloos verloopt. Kortom, Mladost is thuis komen in de eetzaal, op het dakterras, op het eetterras, in de woonkamers, in een complete keuken en temidden van de nodige slaapkamers. Een aanrader! Een plaats waar je de rust inademt. Een plek waar je tot rust komt en de vrijheid hebt om zo de bossen in te gaan, waar je bijna niemand ontmoet dan de rust en de rijkdom van de natuur. Fam. A. Simons. Nederland.

 

Rosanne van Daal

4 jaar geleden

Hele fijne tijd gehad in Mladost. Alle rust en ruimte in de natuur, erg genoten.

 

hannie noordzij

5 jaar geleden

In de zomervakantie van 2015 gingen wij als familie voor het eerst op vakantie, naar Mladost!! Het was een geweldige vakantie, je hebt alle ruimte, en een geweldig terrein waar ook de kleinere kinderen zich kunnen vermaken. We wisten geen betere en mooiere vakantieplek als deze te vinden 🙂 . Dus in 2016 en 2017 zijn we weer met veel plezier naar Mladost gegaan! Afgelopen jaar zijn we naar Oostenrijk geweest, maar dit jaar hopen we weer naar dit vakantiehuis gaan! Het ziet er allemaal erg goed verzorgt uit, dankzij Luke, de beheerder van het huis 🙂

Een échte aanrader dus!!

 

liza Halvorsen

4 jaar geleden

(Vertaald door Google) We hadden een perfect verblijf, geweldige gastheer, mooie tuinen, mooie wandelingen, perfecte natuur, genoeg te doen, heel erg bedankt Luke.

(Origineel)
We had a prefect stay, Great host, nice gardens, beautiful walks, perfect nature, plenty to do, thank you very much Luke.

 

John Koemans

4 jaar geleden

In 2015 gingen we als familie voor het eerst op vakantie naar Mladost. We waren opslag verliefd, wat een ruimte, faciliteiten, praktische huizen en geweldige natuur! Daarna hebben we nog 2x 2 weken onze vakantie op Mladost doorgebracht! En na 1 jaar onze vakantie in Oostenrijk te hebben doorgebracht, hopen we ook dit jaar weer neer te strijken met 30 personen in Mladost. Rust, ruimte en familie! Een hele fijne combinatie! Mladost, een absolute aanrader, met een geweldige gastheer!

 

Erik Waegeman

6 jaar geleden

Fantastisch verblijf, zeer rustig, mooie natuur, goed onderhouden domein, mooie wandelingen in de natuur, mooi stadje, goed eten en drinken, zeer vriendelijke eigenaar, kortweg een zeer plezant verlof. Bedankt Luc voor het goede onthaal.

 

Jenny Boeykens

6 jaar geleden

Prachtige en rustige locatie in de natuur. Kindvriendelijk met veel sportmogelijkheden. Het bezoeken waard!

 

 

2 maanden geleden

 
Prachtig uitzicht in een mooi huis met genoeg ruimte voor grote groepen. Eigenaar is erg gastvrij, meedenkend en heeft goeie portie humor ;). Bedankt Luk!

Adres van de vakantiewoning

 

“Mladost”

 

Partizanska   5200

906 13  Brezova pod Bradlom

Slovakia

Contact in Belgïe

 

  Luk     Geerinck  

Gentsesteenweg         183

9240     Zele        Belgium

tel : 00 32 (0) 52.45.19.48

mail :   luk@slovakije.info

 

 

123

Dank voor het bezoek aan de website en tot ziens in “Mladost”

Luk Geerinck

Geverifieerd door MonsterInsights